Medarbejdere
Kvalitet & Miljø
Salgs- & leverancevilkår
Kontakt os
Personoplysninger
Lene Larsen
Lene LarsenIndehaver af On Sight Vision
Er ejer af On Sight Vision. Lene blev uddannet Optometrist i 1994 og tog efterfølgende en efteruddannelse både i KL I+II samt indenfor svagsynsområdet og har derudover gennemgået Multilens uddannelses- og træningsprogram indenfor kontaktlinser og Low Vision

Hun har arbejdet i både kæder samt større og mindre virksomheder først som optometrist og efterfølgende både som svagsyns- og kontaktlinsespecialist. Lene har ledelses- og økonomnierfaring, da hun har været både butikschef og områdechef i en stor kæde.

Lene er lidt nørdet og har altid interesseret sig for specielle optiske løsninger.

Lene startede først som konsulent hos On Sight Vision i 2015 og siden som ejer af On Sight Vision pr. 1. marts 2017.

Lene er ligeledes medlem af bestyrelsen i Foreningen af Svagsynsspecialister.

Jane Larsen
Jane LarsenOptisk support
Jane startede som faciolog og tog efterfølgende Optometrist uddannelsen, som hun afsluttede i 1994. Jane har både arbejdet i optikerkæde og private virksomheder. Derudover har Jane en efteruddannelse i KL I+II fra optiker skolen i København, samt Kennedy Centerets Svagsynskursus i 2018. Jane har været ansat i On Sight Vision siden 1. marts 2017 og har ligeledes gennemgået Multilens uddannelses- og træningsprogram indenfor Low Vision.

Jane’s stemme er primært den første du træffer i telefonen og hun brænder for at supportere kunder og patienter med at finde den rette løsning til en nemmere og bedre hverdag.