Prodigi

HMI Nummer 79918

Prodigi er den første Personlige Vision Assistent, som både er et stationært CCTV og en håndholdt lup, plus så meget mere.

HumanWare har videreudviklet en elektronisk lup til at give dig et vision- og læse system, som er:

Simpelt   Intelligent   Tilpasset    Transportabelt

Simple

Den er intelligent

Prodigi’s Diamond Edge Text™ kan forstørre uendeligt uden at kompromittere billedkvaliteten.

Se billeder i ægte farver og få samtidig Diamond Edge Tekst i forøget kontrast! Eller nyd afslappet  læsning med Prodigi’s mange læse funktioner og glidende tekst, som du kan forstørre, øge hastighed, sænke hastighed eller endda gå tilbage, alt sammen uden at flytte din side. Og Prodigi kan endda læse højt, hvis du foretrækker at sidde tilbagelænet og lytte!

Portable

Ground

Den er simpel

 Prodigi har ingen forvirrende drejeknapper og skydeknapper, og intet klodset X/Y bord. Dens Touch and Tap™ kontroller er nemme at lære og svære at glemme. Anbring blot dit dokument og tap for at zoome ind og begynd at læse med din forvalgte forstørrelse, øget kontrast og læse tilstand. Prodigi anvender samme touch kontrol til desktop CCTV’et og den bærbare Tablet, så det er nemt at bruge, hjemme eller ude.

Intelligent

Den er transportabel
Prodigi Duo er den første HD fuldt digitale forstørrelses-apparat, der er både et desktop CCTV og en bærbar Tablet. Afmonter blot Tablet’en og tag den med dig overalt ….. til sofaen eller sengen, butik eller restaurant, OVERALT!

 

Fang nyt materiale, eller tag skattede fotos eller vigtige dokumenter med dig.

Den kan tilpasses

Pak ud af æsken, og Prodigi’s indbyggede vejledning guider dig gennem de optimale læsnings præferencer til dine unikke syns-behov. Uanset størrelse, farve, kontrast, orientering, eller hastighed, Prodigi tilpasser sig til dig.

Bedst af alt, dine præferencer følge med dig overalt.