Schweizer eMag 43

emag35und43          HMI Nummer 62197

eMag: Syns-hjælpemiddel udover traditionelle optiske hjælpemidler. Der er mange muligheder i dag til at forbedre livskvaliteten for synshandicappede personer. Selv om disse personer kan forbedre deres syn med traditionelle optiske hjælpemidler, er der ofte situationer, som kræver en mere avanceret løning. De nye video læselupper i SCHWEIZER eMag serien giver en ekstra mulighed, der er specielt velegnet til disse situationer. eMag serien gør det let at læse det, der er småt, både hjemme og på farten – for eksempel køreplaner, prisskilte eller madopskrifter med meget lille skrift eller med dårlig belysning

Det perfekte læse-hjælpemiddel til brug i hjemmet og på rejsen – effektfuld, letvægt, kompakt og mobil!eMag 43 med dens folde-håndtag ligner ved det første øjekast en traditionel lup, men giver meget mere og er samtidig let at betjene.Foruden alle de funktioner, som findes på lillebroderen eMag 35, har eMag 43 et større display og er stadig så diskret, og glider let ned i en lomme eller håndtaske som en perfekt følgesvend, uanset hvor du befinder dig.

Praktisk håndtag

Klar til brug: eMag 43 kan enten holdes i en hånd med hånd-taget foldet ud, eller anbringes direkte over et objekt, nårhåndtaget er foldet under enheden og fungerer som afstands. holder. Auto-fokus stiller skarpt på et objekt afstand mellem 13 og 76 mm.

 

Alle funktioner i den sammen knap

Hver af video luppens funktioner kan kontrolleres ved hjælp af en let tilgængelig farvet knap. Tænde apparatet, indstilling af nødvendig forstørrelse (2 til 14x), betragtnings-indstilling (ægte farve og 4 ekstra kontrast-forøgende betragtningsmuligheder er til rådighed) og frysefunktionenbetjenes alle med praktiske separate funktionsknapper.

 

Genopladelige eller udskiftelige batterier

Den automatiske sluk-funktion sparer de medleverede genoplade- lige batterier. De kan også udskiftes med almindelige standard batterier, som derved giver større uafhængighed på rejsen. Yderligere kan eMag 43 også betjenes mens batterierne bliver opladet.

eMag 43 er enestående til læsning af af små tekster, til underskrivning af dokumenter, eller et universelt arbejdsredskab hjemme

 

Tekniske specifikationer

Model Nr. 543002

Forstørrelse: 2 til 14x i 3 trin

Betragtning: Ægte farver; Sort på hvid; Hvid på sort; Gul på blå; Gul på sort

Vægt: 218 gram

Dimensioner: 125 x 75 x 34 mm (med sammenfoldet håndtag)

Tilbehør: Taske med bæltekanal og bærestrop, Håndled-rem, Lysnetenhed med ledning

Betjeningstid: 2 timer

Batterier: 4 genopladelige NiMH batterier, betjening under opladning

Display High resolution 4,3 tommer LCD

Frysning af billede