Ziena Vådkammer briller
Specs4us
Ocutech
Colenbrander Mixed Kontrast
Noir Transmission

SPECIALPRODUKTER

Ziena rengørings- & plejeguide

Grundet COVID19 anbefaler vi af sikkerhedsmæssige årsager at desinficere glassene en gang imellem. Vi anbefaler at bruge vådservietter til at rengøre stel og silikonekammeret. Babyservietter foretrækkes, hvis du er bekymret for, at barske kemikalier berører brillerne ved siden af ​​dit ansigt. Efterlad aldrig briller i direkte sollys, når de ikke er i brug. benyt det hårde etui til beskyttelse.

Silikonekammeret

Fjernelse af silikonekammeret

  • Silikonekammeret er forbundet til stellet ved hjælp af små magneter for nem rengøring eller udskiftning.
  • Når du fjerner silikonekammeret, skal du trække forsigtigt i den ene ende af kammeret, indtil det løsner sig fra stellet.

Rengøring af silikonekammeret

  • Vi anbefaler at bruge vådservietter eller makeupfjernerservietter (hypoallergene) til at rengøre kammeret.
  • Undgå at lægge silikonekammeret i blød i vand eller bruge hårde rengøringssæber.

Hver silikonekammer holder normalt alt fra 3 måneder til 5 år afhængig af pleje og rengøringsmetoder.

Rengøring og pleje af glas

De fleste Ziena-glas (undtagen polariserede glas) har antidug-belægning på bagsiden af ​​glasset. Det er ikke permanent belægning af natur, så det er følsomt over for ridser og glasrensemidler med alkohol, da alkohol kan ødelægge antidug med det samme. Det anbefales at påføre meget lidt vand og måske sæbe på mikrofiberposen og rense glasset i blide, cirkulære bevægelser. Antidug effekten blive med tiden ringere. Herefter skal du selv købe antidug flaskespray til midlertidig overlakering.

Til reparationer:

Glasudskiftning – på grund af ridser og receptændringer, ring venligst til On Sight vision for et få yderligere hjælp på telefon 5761 1190.

Magneter – Ring ind for at bede om magneterstatninger, da de er specifikke for hver enkelt stel.

Gummi bøjelige stænger – hvis gummiet løsner sig, tilsæt en klat superlim for at lime det tilbage. Løsrivelsen skyldes at stangen enten var bøjet i krydset mellem gummiet og stangens hårde plastik eller at stangen er blevet bøjet for mange gentagende gange.

Næsepuder – 1 sæt næsepuder er gratis til hver brille løsning.