Kvalitet & Miljø
Salgs- & leverancevilkår
Kontakt os
Personoplysninger

Hvem er vi?

On Sight Vision ApS blev stiftet i 2001 og er et optisk team, der er specialiseret i synsrehabilitering.
On Sight Vision leverer produkter indenfor den optiske sektor med henblik på optiske special løsninger med avanceret optik. Vores vision er at forbedre livskvaliteten for personer med synshandicap.
Hver eneste optiske løsning er et resultat af et tæt samarbejde mellem os, leverandøren og vores samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere er optikere, øjenlæger, synskonsulenter og andre medarbejdere i behandlingssystemet.
For at opnå aktuel viden samarbejder virksomheden løbende med samarbejdspartnere, deltager i netværk og messer og har hyppige samtaler med andre internationale distributører. Målet er at danne netværk og udvide kendskabet til optiske og elektroniske løsninger da øjet, synet og synsfunktionen er vores særlige interesse område.
Vores primære leverandører er Multilens, ImproVision-Schweizer og Humanware, der alle er kendt for at producere højkvalitetsprodukter indenfor optiske specialløsninger.
Multilens fra Sverige er kendt for at producere høj kvalitetsprodukter indenfor glas, læsebriller med afhjælpningsprismer, filter briller, lup systemer, kikkerter samt andet avanceret optik, hvor andre glasleverandører må opgive. Vores tætte samarbejder giver ofte input til nye løsninger og dermed nye tiltag i Multilens produktsortiment.
ImproVision-Schweizer producere LED-lys lupper, ergonomiske lupper, teleskoper, lamper samt andre optiske redskaber. Produkterne har høj robusthed og en høj levealder i god tysk kvalitet.
Humanware producere elektroniske håndholdte lupper og lette computerstyret CC-tv, med og uden Android applikationer. Alle med mulighed for kontrastændring, stor forstørrelse i en skarp og ren optik.
Derudover har vi flere udenlandske leverandører, der leverer specialprodukter som en naturlig del af vores sortiment, til udførelse eller afhjælpning af personer med fysiske eller visuelle udfordringer.

Ziena® – Vådkammer briller
Specs4Us – Erin`s World brillestel
Ocutech VES® – Optiske teleskoper
Precision Vision – Colenbrander Mixed kontrast tavler
NoIR – Filter og Transmission

Har du et specielt ønske til nye produktløsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Kun ved tæt samarbejde – kan vi alle blive bedre!