Ziena Vådkammer briller
Specs4us
Ocutech
Colenbrander Mixed Kontrast
Noir Transmission

SPECIALPRODUKTER

Ocutech

Ocutech, Inc., er et firma fra North Carolina, der udvikler synsforbedrende hjælpemidler til personer med nedsat syn. Ocutech blev grundlagt i 1984 af Russ Pekar, Ph.D., der selv er født med et synshandicap, og af Henry Greene, OD, FAAO, en svagsynsspecialist. Med tilskudsstøtte på i alt over $1,5 millioner fra US National Eye Institute (NIH) og Ontario (Canada) sundhedsministerium, er Ocutechs Optiske systemer blevet omhyggeligt udviklet og undersøgt og er blevet foretrukket 3 til 1 i uafhængige kliniske forsøg. De giver de skarpeste billeder og bredest mulige synsfelter. De er designet til at være nemme at have på og bruge. Ocutech VES®-Optiske teleskoper er blevet ordineret til titusindvis af personer med synshandicap over hele verden.

I 1999 modtog Ocutech den prestigefyldte Winston Gordon-pris fra Canadian National Institute “for the Blind” til ære for dets innovative arbejde for at støtte synshandicappede.

Ocutech bioptiske svagsynshjælpemidler er tilgængelige gennem læger og klinikker, der specialiserer sig i svagsynsbehandling over hele verden.

Monokulær Ves Sport

Monokulær Ves Explore

VES-mini

Binokulær SightScope

Binokulær SightScope Nær