Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

ML Filter

ML FILTER

Filter til komfort og kontrast

ML Filter øger kontrasten, øger komforten og beskytter øjnene. Mange mennesker med nedsat syn oplever, at de ser bedre med ML Filterfarve i deres briller.

ML Filter hjælper mennesker med nedsat syn på primært 2 måder:

  • Øger kontrasten og øger dermed evnen til at læse, se detaljer og skelne mellem ting i egne omgivelser.
  • Fjerner forstyrrende lys (hovedsageligt blåt) og gør det således lettere og mere behageligt at se.

ML Filter er en speciel farvning af brilleglas

ML Filter er en speciel farvning af brilleglas, der reducerer (delvist eller fuldstændigt) mængden af ​​blåt lys, der når øjet. ML Filter fremstilles i 9 forskellige farver, der opfattes som lysegule (ML Filter 400) op til mørkerøde (ML Filter 585). De mest almindelige ML filtre er gule til gul-orange.

ML Filter fjerner blåt lys

Det der adskiller ML Filter fra anden farvning af brilleglas er, at overgangen fra at blokere blåt lys, til at lade gult og rødt lys slippe igennem, er hurtig. Denne forskel kan være vanskelig at opdage ved at sammenligne ML Filter med en anden farvning. Du kan dog opleve en stor forskel, når du kigger gennem glasset i et lyst miljø.

Det er meget individuelt, hvilken ML Filterfarve der egner sig bedst til dig (ligesom styrken af ​​et par briller er individuel). En af de optikere, vi samarbejder med, kan hjælpe med at vælge den helt rigtige løsning.

ML Filter, polarisering og farveskift

ML Filter kan kombineres med polariserende glas, såvel som fotokromatiske glas (farveskift-formørkes i sollys). Disse kombinationer giver utrolig god visuel komfort, og vi kan varmt anbefale dette, selv til normalt seende personer.

Standardløsninger

Night Cover

Hvorfor vælge Filter?

Filterfarver

Materialer/Behandlinger