Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

HOVEDBÅREN OPTIK – DISTANCE

ML Peli Prism

Baseret på konceptet “Multiplexing”.  Multiplexing betyder, at personen med hemianopsi ikke fokusere i selve prismesegmentet, der udelukkende anvendes til at opdage objekter eller bevægelser i periferien og derefter dreje øjet/hovedet for at se detaljer. Det betyder at billedkvaliteten er mindre væsentlig og derved åbner op for brugen af Fresnel-prismer, med højere prismer. Dette betyder, at vi kan fremstille segmentet ved hjælp af Fresnel Prismer Press-On, når den optiske kvalitet og den refraktive korrektion ikke er afgørende.

  • Rx løsningen kan bestilles med et eller to prisme-segmenter (dobbelt segment).Dobbelte segmentet har et prisme i den øverste del af glasset og et i den nederst del, med en afstand på 12 mm imellem segmenterne.
  • ML Peli Prim unikke Rx segmentform kaldes PeliSeg. ML Peli Prism Press-On segment, har en spids ende i retning af prisme-basisretningen, for at lette den rette prisme placering.
  • Kan bestilles med 40 PRD eller 57 PRD. Press-On segmenterne kan bestilles med 40 PRD i en pakker med 10 stk. Hvilken man skal vælge er individuelt og bør derfor afprøves inden køb.
  • Prismekorrektionerne kan monteres i de fleste ML stel, så længe skivens højde er mindst 38 mm (dobbelt), 26 mm (enkelt).ML HangOn stel er egnet til Press-On prismer, med mulighed for skiftende brug. HangOn stellet ”hænge over” brugerens egne briller og er designet til let og hurtigt skift med bibeholdelse af en stabil prisme placering.

Peli Prism