Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

GLAS PROGRAM OG STEL

Progressive

UniZone CX Pro/Xact™

Det mest sofistikerede progressive design fra Multilens hedder UniZone CX. Den er baseret på Camber-teknologi, hvilket betyder, at der anvendes specialdesignede blanks med unik, konstant skiftende forfladekrumning. Kombineret med vores nyeste bagside digitale design, arbejder begge overflader sammen for at rumme et udvidet RX-sortiment, og gør det muligt at realisere et progressivt design, der er noget ekstra!

Camber-teknologien, en unik, konstant skiftende forfladekrumning af det specialdesignede blanks tillader udvidede læsezoner og højere add (+6,00) med forbedret perifert syn.

CX Xact: vores løsning af højeste kvalitet. Det er baseret på det nye beregningsdesign. Det tager flere individuelle forholdsregler i betragtning og kompenserer også for den uønskede prismeeffekt, som rammens Z-tilt (horisontale vinkling) forårsager.

Addition Gravering Mindst anbefalet monteringshøjde Prametre
0.50-6.0 Tegn: X 14 mm CVD: 13mm
Symbol: □ 16 mm FFT: 4°
18 mm PT: 6°

UniZone Xact™

Meget individualiseret progressivt design, skabt med high-end fri form teknologi. Effekter kompenseres i forhold til stellets krumning, hvilket er ekstra vigtigt, hvis stellet er mere buet/tiltet end et standardstel. Dette design er nu også opdateret med prismekompensation. For UniZone Xact skal følgende parametre angives: PD, højde, boksværdier, Panto, Z-tilt og BVD.

Addition Gravering Mindst anbefalet monteringshøjde Parametre
0.75-4.0 Tegn: U 14 mm CVD: 13 mm
Symbol: △ 16 mm FFT: 4°
18 mm PT: 6°

UniZone Pro™

Baseret på samme teknologi som UniZone Xact men med fast Panto, Z-tilt og BVD. Disse parametre giver en standardkompensation af styrkerne, når stellet vippes.

Addition Gravering Mindst anbefalet monteringshøjde
0.75-4.0 Tegn: U 14 mm
Symbol: ▷ 16 mm
18 mm

UniZone Easy

UniZone Easy har et simpelt bagside progressivt design med en god balance mellem alle afstande.

Addition Gravering Mindst anbefalet monteringshøjde
0.75-4.0 Tegn: U 14 mm
Symbol: ▽ 16 mm
18 mm

Lag, behandlinger og farver

Progressive Allround

Image Easy

Et traditionelt progressivt forsideglas med sfærisk design. God balance mellem afstand og nær. Store muligheder for at skabe høje styrker, stærke prismer, slab-off evt. i indeks 1,5.

Addition Gravering Mindst anbefalet monteringshøjde
1.0-3.0 Tegn: – 18 mm
Symbol: ▽

Progressive Allround til Høje styrker

UniZone Omega Easy

UniZone Easy er et simpelt bagside progressivt design med en god balance mellem alle afstande. Velegnet til høje plusstyrker takket være Omega-zonen på forsiden, der har en diameter på 40 mm.

Addition Gravering Mindst anbefalet monteringshøjde
0.75-4.0 Tegn: U 16 mm
Symbol: ▽

Lag, behandlinger og farver

Progressive Allround

Nuaco Pro/Xact™

Multilens anti-træthedsdesign har et stort afstandsfelt, der blødt ændres til en lav addition på 0,50 eller 0,75 for at hjælpe akkomodationen. Det perfekte glas til den studerende, der har brug for hjælp til aflastning af akkomodationen eller den unge presbyope, der ikke er helt klar til progressive glas. Måles og monteret i monteringskrydset.

Ved Nuaco Xact er prismekompensation inkluderet: kompenserer for den uønskede prismeeffekt forårsaget af stellets Z-Tilt.

Addition Gravering Mindst anbefalet monteringshøjde Parametre
0.50-0.75 Tegn: N 14 mm CVD: 13 mm
Symbol: Pro-▷ /Xact-△ FFT: 4°
PT: 6°

Lag, behandlinger og farver

Opmærkningsskema