Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

GLAS PROGRAM OG STEL

Svømmebriller

Ofte overses behovet for korrektion ved badning eller svømning. Det skyldes ofte, at man ikke tænker over det eller at man ikke tror det er muligt. Dog tror vi, at de fleste er enige om, at det er lige så vigtigt at have et godt syn når man bader/svømmer, som man har normalt. Ved hjælp af svømmebriller med styrke fra Multilens kan dette opnås

  • Junior og Senior modellerne har justerbar næsebro, hvilket betyder at næsebredden ved bestilling skal specificeres for at PD’en bliver korrekt. Seniormodellen leveres med tre forskellige næsebroer på henholdsvis 18, 20 og 22 mm.20 mm er standard, medmindre andet er angivet, leveres dette automatisk. Juniormodellen har en justerbar næsebro, med tre hak på hver side. Standard er mellem-mellem. Det er bedst at teste stellet på din kunde inden du bestiller, især hvis styrkerne er høje. Kontakt os!
  • Vi prøver så vidt muligt at fremstille glas med en flad forside, så brillen fungerer både over og under vandet, men med plusstyrker er vi nødt til at lave en konveks front. Det er muligt at låne en svømmebrille til afprøvning hos On Sight Vision. Tøv ikke med at spørge os, hvis du har spørgsmål.
  • Tillæg for polarisering, fotokromatisk eller farve er muligt.

Farve:
Sort, hvid

Svømmebriller