Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

Solbrillestel

De fleste, der køber nye solbriller, har hovedsageligt fokus på det kosmetiske udseende. Det er mindst lige så vigtigt (hvis ikke vigtigere) at vælge det rette brilleglas, der giver det bedst mulige syn, for et bestemt anvendelsesområde.

Den store forskel mellem filter solbriller og almindelige solbriller er, at filtersolbriller fjerne det uønsket lys, mens solbriller fjerner en vis mængde af alt lys. Du kan sammenligne filterbriller med et avanceret høreværn, der kun fjerner uønsket støj, men slipper brugbar lyd igennem (filtersolbriller), med et normal høreværn der dæmper alt lyd (solbrille).

Med filterbriller vælger du selv, hvilket lys du vil filtrere fra (det vil sige vælge hvilket lys der er “støj”) og hvilket lys der er vigtigt. Hvad man opfatter som forstyrrende støj er nemlig meget individuelt. Alle ML filter glas skal derfor afprøves individuelt og er afhængigt af anvendte miljø og lysforhold.

Kort sagt giver filter solbriller bedre beskyttelse, bedre kontrastsyn og en mere behagelig synsoplevelse end almindelige solbriller.

Sun 2

Sun 3

Sun 7

Sun Guard

Sun Lady

Sun Lady 2