Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

GLAS PROGRAM OG STEL

AMD Comfort

Personer med AMD (aldersrelateret makuladegeneration) har ofte vanskeligheder med at finde hverdags optik, der kan afhjælpe med optimal visuel kvalitet. Normalt standard optik kan hjælpe en del, men ofte har de behov for mere hjælp end bare briller med styrkekorrektion. Her bør man afprøve AMD Comfort. AMD Comfort tilbyder mennesker med AMD en klar forbedring af synsstyrke, forbedret kontrastsyn og bedre komfort. AMD Comfort er en løsning, der er let at forstå, let at afprøve og nem at bestille.

AMD Comfort – Speciel glastype

AMD Comfort er udviklet af Multilens og tilbyder dem, der lider af AMD, et bedre syn og bedre visuel komfort. Dette opnås hovedsageligt ved hjælp af 4 specielle egenskaber:

– Komfortfilter C1
– Forstørrelse
– Antirefleksbehandling
– Korrektion

Komfort Filter

ML Filter C1 giver den bedst mulige beskyttelse mod UV-lys og fjerner den ubehagelige blænding, du kan opleve i stærkt dagslys. Komfortfilteret reducerer markant mængden af ​​blåt lys, der også kan opfattes som blændende, samtidig med at det tillader nok at passere igennem for at bevare farvesynet.

Forstørrelse

AMD Comfort giver en forstørrelseseffekt, der stimulerer en større del af nethinden, hvilket letter udsynet. Forstørrelsen er stor nok til at gøre en synlig forskel, men ikke så stor, at synsfeltet lider. Forstørrelsen opnås ved at slibe glasset lidt krummere og tykkere end normalt. Der er 2 forskellige forstørrelser tilgængelige, AMD-I og AMD-II. AMD-I betyder en balance mellem forstørrelse og kosmetisk design, mens AMD-II forårsager større forstørrelse, men også gør glasset tykkere. AMD-I betyder en forstørrelse på ca. 3% og AMD-II betyder ca. 6%. Præcis forstørrelse kan variere lidt på grund af styrke og valg af korrektionstype.

Antirefleksbehandling

Antirefleksbehandling er standard på AMD Comfort for at øge lystransmissionen og forbedre synskvaliteten.

Korrektion

Når en person ikke har tilstrækkeligt syn, er det normalt det første, man gør for at bestemme en styrke for at se, om synsfejlen kan korrigeres med en form for optik. Det er det samme med AMD patienter, man bør altid finde den optimale korrektion. AMD Comfort bestilles altid med den rette styrke for at få optikken til at fungere så optimalt som muligt.

AMD Comfort Standard