Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

VIDEN

Arbejde og Hverdag

Mere beskyttelse

Vi er nødt til at beskytte vores øjne mod det intense og skadelige kortbølgede ultraviolette lys og det forstyrrende blå lys. En relativt ny kilde med blåt lys, er LED-lys fra computerskærme, tablets og smartphones. ML filterglas tilbyder 100% UV -beskyttelse som standard og absorberer blåt lys i varierende grad, afhængigt af filtertypen.

Øget komfort

Det høje komfortniveau er et klart bevis på, hvordan glassene fungerer. Når det forstyrrende blå lys er filtreret fra, kan dine øjne virkelig slappe af. Dette giver dig mulighed for bedre at håndtere længere ophold i lyse miljøer. Når øjnene er mere afslappet foran computerskærmen, behøver lange arbejdsdage ikke længere at forårsage hovedpine, kløende øjne, muskelspændinger eller træthed.

Bedre vision: bedre sikkerhed

En anden fordel er forbedret syn: ved at filtrere det farlige lys ud, lader filteret mere af det harmløse lys passere igennem. Det betyder, at uden at nedsætte komforten kan du tillade et filterglas at slippe mere lys ind end traditionelle solbrilleglas. Mere lys er lig med mere information for hjernen at arbejde med, med forbedret syn som resultat i forhold til traditionelle solbriller. ML -filterglas forbedrer også kontraster. Høj dybdeopfattelse bringer et højere niveau af skarphed til den visuelle oplevelse.

Vi kalder det ‘high vision’- at se mere og skarpere, med en mere behagelig oplevelse. .