Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren Optik – Distance
Hovedbåren Optik – Nær
Viden

PRODUKTER

SPORT OG UDENDØRS

Fiskeri

Når du fisker er briller meget vigtige for oplevelsen. Polarisering i glassene er nødvendige, da det fjerner refleksioner fra vandoverfladen, hvilket gør det lettere at se fiskene under vandoverfladen.

Husk følgende, når du vælger solbriller til fiskeri:

  • Polarisering er næsten et must når man fisker, da det fjerner forstyrrende refleksioner fra vandoverfladen.
  • Et par filter solbriller øger kontrastsynet, uden at fjerne for meget totallys. Dette betyder, at både visuel kvalitet og visuel komfort forbedres.
  • Hvis du har brug for hjælp til at se på tæt hold, er det fordelagtigt at tilføje en lille læserude i bunden af ​​stellet. Dette hjælper med at kunne læse og studere detaljer, som kroge, knuder, fluer mm.

Gode løsninger til når du fisker:

ML Filter 450 i kombination med Pol 1 er en gulgrøn glasfarve, der absorberer alt kortbølget lys og forbedrer kontrasterne. I mange tilfælde er en pol 1 tilstrækkelig, men i visse tilfælde, hvor omgivelserne er meget lyse, kan en pol 3 anbefales.

ML Filter 500 i kombination med Pol 1 bliver en lidt varmere tone end med ML Filter 450. Filter 500 med Pol 1 absorberer ca. 95% af det blå lys. I lyse miljøer kan en pol 3 være relevant, men i de fleste tilfælde er en pol 1 tilstrækkelig