Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

VIDEN

Dæmper reflekser

Polarisende glas dæmper reflekser

En effektiv beskyttelse

Det er både moderne og afslappende at bruge solbriller i en god kvalitet. Nogle gange er det også nødvendigt at beskytte øjnene. Dette gælder især lysstråler, der reflekteres fra en skinnende vandoverflade, eller når man står på ski i snebelagt vinterlandskab.

Det kan ske, at du får små sår på hornhinden på grund af overeksponering af UV-lys. Navnet sneblindhed stammer fra det faktum, at sne reflekterer lys meget effektivt, hvilket i høj grad øger mængden af ​​indgående UV-lys. Derfor er polariserende solbriller dobbelt så effektive. De fjerner begge refleksionerne fra sneen eller vandet og reducerer den samlede mængde lysindfald, der når øjnene. Skaderne fra sneblindhed kan sammenlignes med de skader, der opstår, hvis du kigger ind i en svejseflamme uden beskyttelsesbriller.

Parallelle linjer dæmper lyset

Polariseringsglasset består af et stort antal meget små linjer, der delvis dæmper det generelle lysindfald ved at sikre 99% dæmpning af lysindfald. Desuden fjernes de skadelige og ubehagelige solrefleksioner, der kommer fra alle skinnende vandrette overflader.

Polarisering af solbriller anbefales derfor ved sejlads, kørsel på våde veje og på ski samt til alle lejligheder, hvor du vil minimere blændingseffekten, der opstår ved refleksioner fra flade overflader. Alternativet til polariserende glas er at farve glasset mørkt, hvilket dæmper alt lys ens. Læs mere på …