Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

ARBEJDE OG HVERDAG

Valg af stel

Det grundlæggende, når du vælger et stel, er at vælge et stel, du kan lide, som er tilpasset den situation og miljø, du agter at bruge det i. Hvis du vil have filter hele tiden eller bare i særlige situationer, påvirker det stelvalget. Vi tilbyder tre type stel:

Cover stel

Cover stel er en nem måde at “tilføje” filtre på. Vores Cover stel bruges nemlig oven på dine almindelige glas og fås i forskellige ML filterfarver, forskellige polarisationsgrader (uden, Pol1 og Pol3) og i flere forskellige størrelser og modeller.

Flip-Up

Flip-up er et meget praktisk og fleksibelt alternativ, hvis du leder efter en løsning, der giver dig mulighed for at have et filter på, uanset hvor du går. Det er let at fastgøre til dine almindelige briller. Clip-on løsningen fås med eller uden rand og med alle typer ML Filter, polarisationsfilter osv.

Almindelige briller

For dem af jer, der ikke har brug for briller til at korrigere synet, har vi en række stel med forskellige filterglas klar til brug. Skulle du ønsker et andet stel end ML stel, kan det sagtens klares. Hvis du har brug for korrektion, er den mest bekvemme løsning at få et par filterglas med styrke. En optiker kan hjælper dig med at skræddersyet filterglas med korrektion, progressive eller bifokale glas (med læsefelt).