Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

ARBEJDE OG HVERDAG

Skærmarbejde

Skadeligt lys forekommer også indendørs

I de senere år har vi brugt mere og mere tid foran forskellige skærme, som bl.a. computere, tablets, smartphones, spillekonsoller, fjernsyn osv. Disse former for enheder har stærkt LED-lys med en stor mængde blåt lys, hvilket slides på øjet. Ved at bruge et lyst filterobjektiv når du sidder ved din computer kan du reducere denne skadelige eksponering.

Det blå LED-lys påvirker også søvncyklussen, da det bremser produktionen af ​​melatonin, et søvnhormon. Hvilket naturligvis influere på søvnen, da det holder os vågen og man har svært ved at falde i søvn. Ved at bruge filterbriller på computeren om aftenen, bliver søvnkvaliteten ikke påvirket og derved lider man ikke af problemet.

Computer, iPhones, iPads & TV

Hovedpine, muskelspændinger og søvnproblemer er almindelige bivirkninger efter flere timer foran computerskærmen. Øjnene udsættes også for generende lys fra disse enheder. Med filterglas LLR kan det blå lys reduceres kraftigt. Øjnene oplever en bedre komfort og mere udholdenhed.

Alle filtre bør afprøves af kunden, da de opleves forskelligt fra person til person og man derved ikke kan konkludere på forhånd hvilket filter der er bedst på kunden, men blot vejlede.