Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

ARBEJDE OG HVERDAG

Ekstrem lysfølsomhed

ML Bilux

Til ekstra lysfølsomme personer.

ML Bilux reducerer stærkt lys, der kommer ind fra siderne og har samtidigt et flot kosmetisk udseende.

ML Bilux løsningen passer perfekt til personer, der er ekstra følsomme over for lys. Ved at farve glasset virkelig mørkt undtagen i den del, du ser igennem, undgår man det forstyrrende lys fra omgivelserne. Man farver ikke glasset helt sort, men blot meget mørkt. Da den mørke del ikke er helt sort, bevarer du muligheden for at opdage bevægelser og ting i periferien.

I standard har ​​ML Bilux polariseret glas, for at reducere forstyrrende refleksioner.

ML Bilux kan nemt kombineres med ML Filter og du kan derved opnå et meget behageligt lysmiljø. ML Bilux glas kan produceres i alle stel, men vi anbefaler at du bruger vores Biocover-stel, da den dækker godt og begrænser det skarpe lys fra siderne.

Ekstra mørke solbriller

Solbriller med ekstra mørke glas.

I tilfælde, hvor du er ekstra følsom over for lys og ML Bilux ikke er egnet, kan Multilens fremstille briller, der er ekstremt mørke. ML kan farve briller så mørke, at de fjerner op til 99% af lyset. Her er det en fordel at bruge polariserende glas, som derefter farves mørkere.

Da ekstremt mørke briller naturligvis også får dig til at se dårligere, vil vi anbefale at du først prøver både ML Filter og ML Bilux, før du beslutter dig. I de fleste tilfælde fungerer de optimalt.

Som altid er det muligt at kombinere de ekstra mørke glas med ML filter for at begrænse lysindfaldet.