Glas program og Stel
ML Filter
Hovedbåren optik – Distance
Hovedbåren optik – Nær
Viden

PRODUKTER

VIDEN

Sport og udendørs

ML Filter solbriller – alt om anvendelighed

For alle, der tilbringer meget tid i lyse miljøer, er filtersolbriller din bedste ven. De beskytter dine øjne mod farlige stråler, som er en almindelig årsag til øjensygdomme. Filterglasset har 100% UV beskyttelse, men beskytter også mod blåt lys, hvilket også er lige så skadeligt ifølge nyere forskning.

Det høje komfortniveau er et klart bevis på, hvordan glassene fungerer. Når det forstyrrende blå lys er filtreret fra, kan dine øjne slappe af. Dette hjælper dig også med at håndtere længere perioder i stærkt lys uden at skele, og derved forhindre ansigtsspændinger eller hovedpine.

En anden fordel er forbedret syn: mens glasset filtrerer det forstyrrende lys ud, tillader det mere af det harmløse lys at passere igennem. Det betyder, at et filter glas tillader mere totalt lys i forhold til traditionelle solbriller – uden reduceret komfort. Dette har den positive effekt at mere lys, betyder mere information for hjernen at arbejde med, med forbedret syn som resultat (sammenlignet med traditionelle solbriller).

Filter glas forbedrer også kontraster. Høj dybdeopfattelse er meget nyttig til forskellige aktiviteter såsom golf, skiløb, skydning, cykling, fiskeri og sejlads.

Vi kalder det ‘høj vision’.